Visszalépés a főoldalra
A bevezető
Az E - Lista
Szakkifejezések

A bolygónk geotermikus energiájának a kiaknázása!

Adalékok számsorrendben!

 

A nem szereplő számoknak, vagy nem álltak rendelkezésre iránymutató és megbízható adatok, vagy nem volt biztos (ellenőrizhető) információs forrásuk. 

A hiányosak, vagy nem eléggé ismert számok fekete színűek és  (esetleg bizonytalan ismeretlen  adatokkal) a végét? Jelöli.

A zöld számok biztonságosak.

A sárgák elgondolkodásra (saját belátás) adnak okot.

A kékek valamilyen jellegű problémát okozhatnak, megváltoztathatják mérgező hatásukkal a szervezet működését.

A pirosak biztosan károsítják az egészséget, tönkreteszik, hosszútávon maradandó károsodást okozhatnak, ezek mind-mind erős mérgek, melyek rövid vagy hosszútávon véglegesen és maradandó károsodást okoznak a szervezetünkben!

Rákkeltő hatásuk abban nyilvánul meg, hogy a szervezetet és az agyi külön programokat befolyásolják ezek a kémiai és biológiai mérgek.

(becsapják a vegyületek az érzékszerveinket), melyek vészhelyzetben az agy  válaszreakciók formájában képtelen feldolgozni.

 Az agyunk, pedig mint egy számítógép komputer teljesen hamis információt küldenek ki gyógyítás szándékból, mely a természetes gyógyulás lehetőségét részben vagy teljes egészében megakadályozhatja.

 Az emberi agy nem képes különbséget tenni egy valós tény és a képzelet között! A különbségeket a lelkünk tudja, (képes) különválasztani!

Gondoljon bele, (régi trükk), ha arra gondolunk hogy citromot szeletelünk, s az egyik szeletet bekapjuk, érezzük hogy a kesernyés héja mellett a fröccsenő citromlé íze szétterül a szánkba, akkor a szervezetünk nyálelválasztása beindul, úgymond felkészülnek az érzékszerveink, az információ által kapott inger alapján a gyomorban, a citrom fogadására, annak ellenére, hogy  a citrom valójában csak a képzelet műve! Az agyunk képtelen különbséget tenni a képzelet és a valóságos információ között!

 

Mint jól látható az eredeti lista jelentősen kibővült, és kiszélesedett, átalakult!

Sok adalék nem szerepel a listában, de vannak anyagok, melyeket meg sem lehet találni!

Természetesen - mint minden, ami érdekeket sért - ez a téma sok vitát okoz pro és kontra.

Mégis azon el kell gondolkodni, miért jobb nekünk az adalékokkal teletömött, vegyszerekkel kezelt génmanipulált import élelmiszer - ami Európa másik felén betiltott, megsemmisítendő veszélyes hulladék, szemét - mint a természetes, miközben parasztjaink belefulladnak világhírű boraikba, egyedülálló mangalica disznaikba és páratlan szürke marháikba.

Sajnos a napi szintű fejlesztések, és piaci követelmények miatt a biztonságosnak minősített adalékok nagy része is tartalmazhat egészségkárosító anyagokat. 

Ahhoz hogy megérthetőek legyenek a kémiai folyamatok mindenki számára részletesebb leírást, kaphatnak a következőkben arról, hogy milyen célt is szolgál ez a rengeteg adalék valójában.