Bevezető
Egészségügyi hatások
A megtervezett jövő
E  Listák
Cikkek, hozzászólások
Teendők
Tanulság
ElérhetőségekAz igazság ára!

A legfontosabb kérdés az, hogy mennyire megbízható az élelmiszergyártók bagatellizáló véleménye?

Különösen annak fényében, hogy a génmanipulációval, és az adalékanyagok használatával is visszaélnek gazdasági előnyök érdekében!

A világkormány része a totális népességcsökkentési program.

Ezt a célt járványokkal, és mesterségesen előidézett betegségekkel lehet elérni kormánytámogatott programok és teljes legalizáció mellett! Mindezt az teszi lehetővé hogy a személyi tudat nem fogja fel e program következményeit, nem érzi az egyén problémának a körülményeket!

A program része a mesterségesen előidézett élelmiszer előállítási adalékmérgezési program, mely valós célja a népesség szándékos és gyors csökkentése, mindamellett az átmeneti időben bíztosítja a megfelelő menyiségű élelmiszernek nevezett ételek mennyiségét!

Ez a program szenzációs, mert megoldja a jövőbeli nyugdíjas kérdést, mert egyszerűen kevesen érik meg a nyugdíj korhatárt!

Ez a program rendezi az egészségügyi és főleg a gyógyszer gyártók hatalmi profitját is, mert még soha ekkora számban nem fordult elő ennyi rákos, allergiás megbetegedés, mint az elmúlt évtized során. Ráadásul a beteg emberek száma rohamosan emelkedik!

A rendszer pedig tisztán profitál a további gyógyszeripari mérgekből, az orvostársadalom pedig profitál a sok beteg emberből! A rengeteg adalékanyag tovább keveredik az orvosi gyógyszerekből származó vegyületekkel egy ördögi biológiai vegykonyhát létrehozva szervezetünkben. Ebből az állapotból pedig már nem tud segíteni senki számunkra!

A tudat a Tiszta józan paraszti ész felfogása, a képességed hogy felfogod-e mit jelent ez számodra, a kulcs az életben maradásodra! Tehát ha ostoba ember vagy akkor ne olvasd tovább az információt, hanem törődj bele az életedbe!

Töltsd el nyugodtan az éveidet a számítógép és a TV előtt! Edd a rengeteg mérget, és fizesd az orvosi és gyógyszeripari érdekeltségek profitját, miközben befekszel önmagad a vágóhidra és saját pénzedért elírtathatod magadat, ráadásul a temetésedet is te illetve a szeretetteid fogják állni! Mindezt azért teszed, hogy végrehajtsd a programot, melyet feletted hoztak, mert egyszerűen útban vagy a szuper elit társadalmak szemében!

Ne feledd el a műtőasztalon az orvos számára mindenki csupán pártíz kiló hústömeg! Aki maga fizeti a mészárszék költségeit!

Hogy mi a jövő? És mi a lehetőség?

Ezt ki-ki maga döntse el!